Twinkeltje

Het is een goede dag! Ik heb niet alleen gedurfd maar ook gedaan! Vanaf 11 mei stop ik met kledingreparatie. Wat? Waarom? Jamaar! Ja precies dat was ook moeilijk te beslissen. Ik hoor vaak van klanten; Ik ben zo blij dat dit er nu is in Winsum. En ik maak graag mensen blij. Echter…twinkeltje biedt meerdere diensten en het is gebleken dat ik niet vijf personen in een dag kan zijn, dat heb ik wel geprobeerd maar het is niet mogelijk zoveel verschillende aspecten tegelijk de aandacht te geven die het nodig heeft. Vaak ben ik iets aan het doen met het gevoel dat er iets anders te lang stil ligt, dat kan anders. Kledingreparatie is een waardevol vak, ik sta zo achter hergebruik van kleding en ben bij twinkeltje graag bezig met duurzaamheid. Kledingreparatie past daarom zo goed bij het concept. Echter de speciale naai opdrachten is waar mijn hart echt ligt en daarvoor tijd maken lukte niet door het grote aanbod in kledingreparatie. Wanneer ik full time kleding repareer verdient twinkeltje te weinig om deze prachtige inspirerende werkplek te kunnen blijven betalen en hoger in prijs wil ik niet gaan met kledingreparatie. Ik ben in de negen maanden dat twinkeltje nu bestaat heel mooi gegroeid en om te blijven groeien is het tijd een dienst te gaan loslaten om mij te focussen op alle andere facetten binnen twinkeltje; Speciale naai-opdrachten op maat, handgemaakte gemaakte producten van hergebruikt materiaal, een mini stoffenwinkeltje van geredde stofjes, naailessen, workshops, knuffelspreekuur, dat is al een hele hoop. Daar ga ik mij per 11 mei geheel op focussen. Voor de speciale naai opdrachten zie ik je dus nog erg graag. Voorbeelden daarvan zijn; iets moois maken van een stof die je dierbaar is zodat je het alsnog in een nieuw jasje kan gebruiken, een wieg bekleden, dekentjes naaien, gordijnen op maat, slimme oplossingen verzinnen en uitvinden (ja tof!!) kussens opnieuw bekleden voor binnen en buiten, terrasjes aankleden met mooie kussens, jurkjes maken voor een dansuitvoering, een galajurk voor die speciale avond, een kledingstuk omtoveren tot iets anders en nog veel meer. Je kunt alles vragen ik denk graag mee.

Nog even terugkomend op het onderdeel Wat? Jamaar!! Natuurlijk heb ik voor mijn klanten een oplossing gevonden voor kledingreparatie en veranderwerk.  Ik heb gemerkt in deze periode van Corona dat het voor kledingreparatie goed werkt een haal breng punt te hebben, ik had dat bij de Spar gezien het hier te klein is voor 1,5 meter afstand tot elkaar, superaardig van de Spar! Het is niet perse nodig om voor kledingreparatie persoonlijk bij een atelier langs te komen heb ik hierdoor gemerkt. Vandaag sprak ik Sina Wiardi, zij heeft een naai atelier in Vlagtwedde en is het gezicht achter de rijdende kleermaker. Twee keer per week hebben zij een haal breng moment bij de Discus en ik mag jullie naar hen verwijzen. Sina is heel blij met meer werk omtrent kledingreparatie en ik ben heel blij mijn klanten een andere fijne oplossing te kunnen bieden in Winsum. Je werk wordt elders her- en versteld maar je kunt het wel lokaal halen en brengen. Bij de Discus vind je haar prijslijst. Zie onderstaand haar contact gegevens mocht je vragen hebben:

De rijdende kleermaker
www.derijdendekleermaker.nl
Sina Wiardi: 06-83352863

Tot 11 mei zal ik jullie klussen die bij de Spar worden gebracht nog met liefde uitvoeren en na 11 mei ben ik er heel graag voor jullie speciale naai-opdrachten en alle andere diensten die twinkeltje biedt.

Mijn openingstijden zullen gaan wijzigen. Daar over later meer. Ik zal dagen hebben dat ik open ben voor de verkoop van de producten die ik maak en verder ben ik open op afspraak zodat ik alle aandacht heb voor je persoonlijke naai klussen.

Mijn website zal ik de komende tijd aanpassen naar deze verandering maar het leek mij goed jullie alvast op de hoogte te brengen.

Groetjes Marloes